Škola trčanja

Trčanje kao aktivnost nosi niz pogodnosti u razvoju djetetove koordinacije, senzorne integracije, kognitivnih sposobnosti i cjelokupnog fizičkog razvoja. Osim što trčanje ima spomenute prednosti na djetetov razvoj i zdravlje, trčanje razvija djetetovu samodisciplinu, osjećaj samoefikasnosti i uspješnosti.

Kako bi smo djeci i mladeži što bolje dočarali aktivnosti naše „škole trčanja“ svake srijede u mjesecu u terminu od 20:00 do 21:00 sat rezervirali smo termin u sportskoj dvorani OŠ „Dore Pejačević“ u Našicama gdje radimo sa najmlađom skupinom djece.

Škola trčanja organizirana je i za punoljetne osobe te je angažiran vrhunski sportski trener Damir Mesec koji je ujedno i naš član, koji će voditi brigu o djeci, mladeži i odraslima, a u cilju promidžbe zdravog života, sporta.

Treninzi se odvijaju u dvorani, prirodi i na atletskoj stazi, a svi polaznici prolaze kroz program koji će ih dovesti do ostvarenja svojeg cilja.

Damir Mesec je trener specijaliziran za trčanje, biciklizam i triatlon. Od 2008. godine trenira rekreativce i sporaše, a vodio je školu trčanja „Adidas“ u Rijeci i Osijeku.

Uz njegovu pomoć, znanje i iskustvo, te visoke standarde koje ima u trenerskom poslu do sada je preko 400 sportaša i rekreativaca u Hrvatskoj i diljem svijeta ostvarilo svoje željene ciljeve i snove.

Damir Mesec:

Dođi u školu trčanja URT „ Nexe Team“ i trči sa nama.

Sve informacije na tel: +385 (0)91 5091 594