Škola trčanja

Djeca i mladi

 S početkom nove školske 2023/2024 godine kreće  škola trčanja, a mi ponovno organiziramo  treninge za djecu. 

Trčanje donosi veliku korist za zdravlje i najbolji je način čovjekovog kretanja.

Pozitivni učinci trčanja su znanstveno dokazani. Za trčanje vam trebaju samo dobre  tenisice, primjerena odjeća i već možete početi!

Termini škole trčanja uklopiti će se i prilagoditi nastave  odvijati će se tri puta tjedno.

 Trening za djecu traje oko 60-90 min koncipirani su tako da djeca kroz igru i različite vježbice nauče osnove atletke, usvoje pravilnu tehniku trčanja, steknu naviku vježbanja već od malih nogu, a budući da se treninzi odvijaju na otvorenom  povezat će se i s prirodom u društvu svojih vršnjaka.

Glavni cilj ovog programa je uključiti što više djece u vježbanje.

Svjesni smo koliko je ova pandemija utjecala na aktivnosti djece u zadnje dvije godine. Jako puno djece prestalo je redovito odlaziti na svoje treninge isto kao što su i mnogi odrasli zapostavili svoje vježbanje, a jedno i drugo vrlo je važno za očuvanje zdravlja, a kod djece i za pravilan rast i razvoj.

Mjesečna članarina za  školu trčanja  iznosi 15 EUR, a ako vam se ovo što ste pročitali sviđa i želite upisati svoje u URT „ Nexe Team „ Našice mailom na URT „ Nexe Team“ Našice ili  na telefon 099 288 4090 (tajnik i koordinator Marina)

Treninzi za osnovnoškolce i srednjoškolce su otvorenog tipa a po zimi je URT „ Nexe Team“ Našice osigurao termin u dvorani.
Termini treninga za osnovnoškolce i srednjoškolce biti će određen naknadno.

Trener škole trčanja je Marina Lozić, školovana pri Kineziološkom fakultetu u Osijeku, smjer voditelj-sportskih aktivnosti, licencirana od strane Hrvatskog atletskog saveza.