URT „Nexe Team“ Našice na Wings for Life World Run

U Hrvatskoj je jučer održan Wings for Life World Run, a radi se o tradicionalnoj utrci koja se organizira tako da su se trkači iz Hrvatske u 13,00 sati ujedinili sa svim trkačima svijeta. Od Amerike do Oceanije, od Europe do Afrike – svi sudionici kreću istovremeno.

Wings for Life World Run se trčao u isto vrijeme u 12 različitih vremenskih zona, na 7 službenih utrka na lokaciji i više od 240 održanih uz pomoć mobilne aplikacije. 100% iznosa startnine odlazi izravno u zakladu Wings for Life za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine, a za URT „Nexe Team” Našice nastupili su Zoran Trninić i Boris Abičić uz logističku potporu Sandre Andrašek.

Odličan rezultat Jurice Fapalija u Virovitici

Jučer, 07.05.2023. godine, u Virovitici je održano još jedno izdanje tradicionalne utrke „Virovitica 1234 – Doživjeti stotu”. I ove godine utrke za najmlađe bile su na šetnici ispred Gimnazije Petra Preradovića, a sve ostale trke odvijale su se na stazi oko gradskog parka. Tako je Viroviticu tijekom poslijepodneva „preplavilo” 800-tinjak trkača. Već po običaju, na utrci su sudjelovali atletičari, ali i ostali sportaši, ne samo iz okolnih mjesta, već i iz nešto udaljenijih gradova. Na utrci građana u dužini od 3.700 metara član URT „Nexe Team”-a Našice, Jurica Fapali ponovno se našao na postolju i osvojio odlično drugo mjesto. Trenutno je Jurica u izvanrednoj formi i na kraćim dionicama redovno osvaja medalje za URT „Nexe Team“.

Izvor: TV Našice