URT „Nexe Team“ predstavio Emanuela Puhanića

Početkom nove 2023. godine u redove URT „Nexe Team“ Našice došao je nadareni atletičar Emanuel Puhanić (2007. godište). Emanuel je 06. 08. 2019. godine osvojio 1. mjesto na međunarodnoj utrci „Iron kids” u Poreču te krajem iste godine pristupa u AK Slavonija – Žito Osijek.

2020. godine na prvenstvu Hrvatske na 800 metara Emanuel ostvaruje izvrstan rezultat osvojivši 3. mjesto, a nastavak dobrih rezultata nastavlja se i u 2022. godini gdje postaje dvoranski prvak Hrvatske u štafeti 4×200 metara za kadete te osvaja 3. mjesto u štafeti 4X400 metara za mlađe juniore.

Ovaj prelazak je za URT „Nexe Team“ Našice veliko priznanje

Na osnovu ostvarenog uspjeha od strane Hrvatskog olimpijskog odbora Emanuel Puhanić je temeljem rješenja razvrstan u SPORTAŠA HRVATSKE VI. KATEGORIJE – DAROVITI SPORTAŠ. Iz URT „Nexe Team“ Našice navode da su iznimno zadovoljni ovim prelaskom jer Emanuel je „našičko dijete“ i posebno je sretan da može nastupati za boje svoga Grada. Ovaj prelazak je za URT „Nexe Team“ Našice veliko priznanje budući da je stručni stožer na čelu s trenerom Nikolom Borićem prepoznao kvalitetu i rad Našičke atletske udruge koja će zasigurno biti dobra potpora Emanuelu u ostvarivanju što boljih rezultata.

foto: URT „Nexe Team” Našice
Izvor: TV Našice