Aktivan vikend za URT „Nexe Team” Našice

Sportsko – rekreacijski klub “Baraber extreme team” Belišće u subotu, 29. travnja organizirao je Sportski Weekend u Belišću – dvije utrke u jednom danu, a koja se održava u sklopu obilježavanja Dana grada. Start i cilj utrka bio kod Hostela Belišće uz rijeku Dravu. Događaj je koncipiran od dvije zasebne kategorije trčanja, cestovno “Belišćanski cener – utrka kružnih tokova” i trail “Jugovača trail – reciklaž”, a svaka utrka imala je tri dužinske kategorije.

Za URT „Nexe Team” Našice nastupili su Jurica Fapali, Boris Abičić i Tomislav Gall koji su uspješno istrčali utrke, a posebno treba naglasiti fapalijeve rezultate koji je imao „svoj dan“ te je na cestovnoj utrci od 2,5 km osvojio drugo mjesto, dok je na trail utrci u dužini od 5 km osvojio prvo mjesto.

URT „Nexe Team” Našice na obilježavanju VRO „Bljesak”

Na poziv AK „Nova Gradiška“ članovi URT „Nexe Team” Našice sudjelovali su dana 01.05. 2023. godine na utrci koja se u spomen na 28. godina vojno – redarstvene akcije „Bljesak“ trčala od Nove Gradiške do Okučana. 

Po dolasku u Okučane trkači su se spojili s grupom maratonaca koja je trčala iz smjera Kutine te su kod spomenika u Okučanima zajednički odali počast svim poginulim hrvatskim braniteljima. Stazu dugu 16 km istrčali su Borislava Lehki i Božidar Smokrović dok se u logističkoj podršci nalazio Tomislav Gall.

Izvor: TV Našice