Osječka pivovara generalni sponzor utrke NEXE CROATIA BACKYARD ULTRA

Osječka pivovara više je od proizvođača piva – duga pivarska tradicija i utjecaj na lokalnu zajednicu čine ih važnim dionikom društva. Ulaganja u festivale, sportska i kulturna događanja oduvijek su bila dio filozofije Osječke pivovare, a njihove korporativne vrijednosti očituju se u jasnoj misiji i viziji dok su odgovornost i društveni angažman sastavni dio njihovog poslovanja i dugogodišnje tradicije koja je usmjerena na društveni i gospodarski napredak.

Osječka pivovara prepoznala je lokalni i regionalni značaj Highlander utrke NEXE CROATIA BACKYARD ULTRA koja će se u organizaciji URT „Nexe Team “ Našice održati 30.06.20203. godine u Našicama i po prvi puta bit će generalni sponzor ove utrke.

Dana 02.05.2023. godine u prostorijama Osječke pivovare postignut je sporazum između predstavnika Osječke pivovare Darije Komak, voditeljice HoReCa kanala i Mihaela Končarevića, marketing specijaliste te predsjednika URT „Nexe Team“ Našice Tomislava Galla. Time je dogovorena suradnja i sponzorstvo Osječke pivovare u realizaciji ovog jedinstvenog događaja. Mihael Končarević istaknuo je zadovoljstvo postignutim sporazumom ,a Tomislav Gall se zahvalio na nesebičnoj pomoći Osječke pivovare čija će prisutnost na ovom događaju, kao i njezini ponuđeni proizvodi podići kvalitetu usluge na zadovoljstvo trkača i gledateljstva.

Izvor: TV Našice