Dobri rezultati URT „Nexe Team“ Našice

Udruga FCT, Institut za unaprjeđenje kvalitete života i In_spector fitness Vinkovci u suradnji s Gradom Vinkovcima, Vukovarsko – srijemskom županijom, Turističkom zajednicom grada Vinkovaca i Učilištem Studium 8. listopada organizirali su Vinkovački polumaraton.

To je događaj kojim se promiče trčanje, ali i ljepote i znamenitosti Vinkovaca, a sastojao se od dječje utrke na 800 metara, utrke građana na 7 kilometara, utrke polumaratona duljine 21.1 km, štafetne utrke 3×7 kilometara te zabavnog programa koji je ove godine, kao i cjelokupan događaj, posvećen vinkovačkoj punk-rock sceni. Medalje i majice nose grafiku s popisom vinkovačkih punk i rock grupa, a u zabavnom dijelu programa neki od njih su i nastupili.

Boje URT „Nexe Team“ Našice na utrci polumaraton branili su Darko Dolovski koji je ponovno ostvario odličan rezultat i na cilj došao kao četvrti dok je Igor Topalović vrlo uspješno istrčao utrku s vrlo dobrim osobnim rezultatom.

Sestre Hajnal odlične na dječjoj utrci Ferivi polumaratona

Na utrci na 7 km nastupio je Hrvoje Tržić koji je također ostvario izvrstan rezultat dotrčavši u cilj kao peti s odličnim osobnim rezultatom.

U Osijeku u sklopu Baranjskog Ferivi polumaratona održane su dječje utrke gdje je Mia Hajnal na utrci 600 metara osvojila u svojoj kategoriji treće mjesto dok je njezina sestra Nika Hajnal osvojila 6 mjesto.

Jučer je u Osijeku je održano i županijsko natjecanje u krosu za učenice i učenike osnovnih škola. Našičko područje predstavljale su tri škole u četiri kategorije, a članica Škole trčanja URT „Nexe Team” Našice Lena Ivančić ostvarila je odličan rezultata sa svojom osnovnom školom Hinka Juhna iz Podgorača osvojivši ekipno treće mjesto.

U nedjelju 09.10.2022. godine u Osijeku je održana utrka „Trčimo za mentalno zdravlje“ u dužini od 5 km, a na istoj su nastupili Ivana Devald i njezin sin Niko Devald.

Foto: URT „Nexe Team“ Našice
Izvor: Našice TV