Nexe Team ostvario dobre rezultate

I ove je godine u Slunju održan Rastoke trail, a utrka je bila na programu 24.07.2022. godine. Ova sportska manifestacija privlači iz godine u godinu sve veći broj natjecatelja iz zemlje i inozemstva i otvara vrata prirodnim ljepotama i potencijalu Slunji i Rastokama.

Rastoke trail jedna je od manifestacija koja se nalazi u Kalendaru kontinentrail lige Hrvatske i prepoznata je kao vrlo popularna među sudionicima – natjecateljima ovakvih utrka.

Ove godine bile su predviđene sljedeće utrke:

  • Obiteljska staza 2 km
  • Rekreativna staza 8.1 km
  • Kratka staza 20 km
  • Duga staza 42.8 km 

Članovi URT „Nexe Team“ Našice i ovaj put su ostvarili dobre rezultate na stazi od 8,1 km – Dejan Šoufek u svojoj starosnoj kategoriji osvojio je drugo mjesto, Martina Jozanović osmo mjesto, a Suzana Brlek treće mjesto.

U isto vrijeme održan je 2. Trail “U gaćicama v Gačice” u organizaciji AK Varaždin i mještana sela Gačice, a stazu dužine 18 km uspješno je istrčao Mario Pavičić.

Pred trkačima URT „Nexe Team“ Našice nailazi aktivan tjedan jer već 27.07. 2022. godine gostuju u prijateljskoj Sunji gdje će sa ostalim maratonskim udrugama iz Hrvatske sudjelovati na 2. Memorijalnoj utrci „Putovima branitelja“.

Izvor: Našice TV

1 thought on “Nexe Team ostvario dobre rezultate”

Comments are closed.