URT „Nexe Team” danas se natječe na 6. Polojskoj utrci – Prvenstvu Hrvatske na 50 i 100 km

Danas, 04.03. 2023. godine u Slavonski Brod dolazi 250 natjecatelja koji će se boriti za naslov prvaka Hrvatske u disciplinama 50 km i 100 km. Ovogodišnja manifestacija je uistinu jedinstvena i po prvi put imamo dva državna prvenstva u jednom natjecanju, jednoj manifestaciji.

Natjecatelji koji nastupaju na Prvenstvu Hrvatske na 100 km, ujedno trče i disciplinu na 50 km čime mogu postati dvostruki prvaci Hrvatske, a ako imaju malo više sreće ili kao članovi kluba, mogu se okruniti s titulama ekipnih prvaka na istoimenim disciplinama te svojim domovima otići s četiri titule.

Ekipa URT „Nexe Team” Našice ove godine ima dva predstavnika i to Darka Dolovskog koji će trčati na 50 km i Dejana Šoufeka koji će se natjecati na 100 km. a ovaj događaj je ujedno prilika da Našičani predstave nadolazeći događaj u njihovoj organizaciji NEXE CROATIA BACKYARD ULTRA koji će se održati na jezeru Lapovac 30.06.2023. U logističkoj ekipi kao potpora trkačima nalaze se Martina Jozanović, Nikola Biter, Matija Horvatek i Tomislav Gall.

Izvor: TV Našice