URT „NEXE TEAM” Našice organizira rekreativnu utrku građana

U sklopu sada već poznate utrke NEXE CROATIA BACKYARD ULTRA URT „ Nexe Team“ Našice po prvi puta ove godine organizira i rekreativnu utrku građana „ Doživi Backyard“ u dužini od jednog kruga oko jezera Lapovac ili 6.706 metara.

Nexe Croatia Backyard Ultra

Utrka koja je uvod u start događaja Nexe Croatia Backyard Ultra ima za cilj promovirati jezero Lapovac, ali i približiti dio ugođaja nadolazeće „velike HIGHLANDER utrke“ za koju postoji velika zainteresiranost i koja je u dvije godine postojanja postala internacionalna s obzirom da su ove godine zabilježene prijave iz Francuske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Ova rekreativna utrka namijenjena je svim onim rekreativcima koji ne mogu puno pretrčati ali zato mogu uživati u prekrasnoj i ne previše zahtjevnoj označenoj stazi koja prolazi u samo jezero Lapovac. Uz bogat startni paket u kojem će biti prigodna majica i medalja te vrlo povoljnu startninu građani će poslije utrke moći uživati u programu, gastronomskoj ponudi ili se jednostavno okupati u jezeru.

Idealno za rekreativce

Utrka će se održati dana 30.06.2023. godine u 15,30 sati sa startom na brani jezera Lapovac, a na dolje naznačenoj poveznici možete saznati više detalja o utrci kao i izvršiti prijavu za istu: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1822. Za eventualne upite i dodatne informacije možete kontaktirati URT „ Nexe Team“ Našice na e-mali nexeteam2018@gmail.com.

Izvor: TV Našice