URT „Nexe Team” Našice ostvario odlične rezultate

Bogat je bio prošli vikend na kojem je nastupio URT „Nexe Team” Našice i ostvario vrhunske rezultate. U subotu 16.09.2023. održala se Zelina Run na odličnoj stazi u dužini od 3 km. Ovo je bio poziv za ponajboljeg „brzanca” na kratke pruge Juricu Fapalija koji je „proletio” stazom i zasluženo osvojio prvo mjesto i ponovno donio medalju našičkoj trkačkoj udruzi.

Sportska zajednica grada Virovitice i Sportska zajednica mađarskog pograničnog grada Barcsa, uz pomoć gradova te Turističke zajednice grada Virovitice, Policijske uprave virovitičko – podravske, tvrtke Flora VTC te Brane d.o.o. i tehničku podršku Atletskog kluba „Virovitica“ i NK Virovitice, u subotu su po 31. put organizirali prekograničnu uličnu trku Barcs – Virovitica. Da URT Nexe Team” Našice ima odlične srednje prugaše pokazao je svojim nastupom Darko Dolovski koji je na utrci od 21,5 km prvi došao do cilja te za našičku Udrugu rekreativnog trčanja osvoji još jednu zlatnu medalju.

URT „Nexe Team” Našice se zasluženo našao na postolju i u Republici Mađarskoj

Osvajanje zlatnih odličja za URT „Nexe Team” Našice nastavilo se i u nedjelju 18.09.2023. godine kada je Gábor Szőcs, mađarski ultramaratonac i član ove Udruge na utrci PanduRing u dužini od 8,5 km osvojio prvo mjesto i tako se URT „Nexe Team” Našice zasluženo našao na postolju i u Republici Mađarskoj.

Svakako treba istaknuti i nastupe Sandre Andrašek i Zorana Trninić na Varaždinskom polumaratonu, koji je okupio rekordnih – gotovo tisuću natjecatelja, ove je godine bio i ekipno i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu. Sandra je uspješno istrčala utrku građana u dužini od 4,8 km dok je Zoran istrčao polumaraton sa vrlo dobrim osobnim rezultatom.

Za vikend su članovi URT „Nexe Team” Našice trčali i memorijalno pa je tako Udruga Specijalne jedinice policije „GROM“, Osnovna škola Banija i obitelj preminulog pukovnika Miroslava Periše, organizator obilježavanja godišnjice pogibije i svake godine organiziraju memorijalni maraton u njegovu čast.

Uz mnogobrojne maratonce nastupio je i član URT „Nexe Team”-a Našice Dejan Šoufek uz pratnju članice Nexe Team-a Martine Jozanović.

Izvor: TV Našice