Aktivna veljača i dobri rezultati URT„ Nexe team“ Našice

Potaknuti tragičnim događanjima u Turskoj i Siriji osječki Sportsko rekreacijski klub Run4Fun u subotu 11.02.2023. godine organizirao je humanitarnu utrku „Krug za Tursku i Siriju!

„Trčimo za pomoć žrtvama tragedije u Turskoj i Siriji“

Start utrke bio je u 9:30 na ulazu u Rekreacijski centar Copacabana, a sudionici su trebaju uplatiti simboličan iznos od 5 eura ili po vlastitom nahođenju dobrovoljni prilog. Kompletan prikupljeni iznos udruga Run4fun će uplatiti na žiro račun Crvenog križa koji je predviđen za prikupljanje pomoći žrtvama katastrofe u Turskoj i Siriji. „Na ovoj utrci nije bilo mjerenja vremena, medalja, majica, okrijepe, poretka, proglašenja pobjednika a na istoj je sudjelovao član URT „ Nexe Team” Našice Boris Abičić.

LoveRun utrka

I Vukovar je postao dio LoveRun trkačke zajednice. LoveRun utrka zbližava sve one koji šire ljubav – pogotovo onu prema trčanju. Love Run 2023. dolazi u čak šest gradova – Zagreb, Zadar, Poreč, Vukovar, Maribor i Podgoricu. Dunavska šetnica u Vukovaru 12.02.023. godine postala je šetnica koja je ugostiti LoveRun trkače a ispred URT „ Nexe Team „ Našice nastupila je Jasna Dražić koja je uspješno istrčala utrku na 5 km.

6. Slavonska trka

Ultramaraton klub Mazator organizator je 6. po redu Slavonske trke koja se 12.02.2023. godine održala u Slavonskom Brodu sa startom u brodskoj Tvrđavi. Šesto izdanje utrke privuklo je i zainteresiralo preko 500 trkača iz različitih gradova u Republici Hrvatskoj. Ova sportska manifestacija odvija se u tri kategorije; utrka od 5 kilometara, 10 kilometara i 21 kilometar, a prije početka utrke, okupljene natjecatelje pozdravila je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Vesna Zlatarević koja je tijekom svog obraćanja poželjela svim gostima dobrodošlicu u Slavonski Brod te uspješne sportske rezultate. Od članova URT „ Nexe Team“ Našice nastupili su Darko Dolovski koji je na 21 kilometar u svojoj starosnoj kategoriji osvojio izvrsno 3. Mjesto dok je Ivan Konjik na utrci od 5 kilometara u svojoj kategoriji osvojio prvo mjesto.

Izvor: TV Našice