URT „Nexe Team” Našice bilježi odlične rezultate

U odličnoj organizaciji sportske udruge Vita activa i RC Kotlich Dive, u subotu 20. travnja je održan 5. Garčin trail koji je ove godine okupio više od 250 trkača,na startu na izletištu Grabovac, nedaleko Garčina.  Trčalo se na tri dužine: duga 22 km, srednja 12 km, te kratka 5,5 km, a održane su i dječje utrke. URT „Nexe Team” Našice imao je svog predstavnika Miroslava Markovića koji je na srednjoj stazi u dužini od 12 km osvojio izvrsno 3. mjesto.

U Virovitici je održano veliko, 18. izdanje tradicionalne utrke „Virovitica 1234 – Doživjeti stotu” u organizaciji Sportske zajednice grada Virovitice i Atletskog kluba Virovitica, a uz suorganizaciju s Gradom Viroviticom i Turističkom zajednicom grada Virovitice. Ove godine trčalo se u 20 kategorija, a dužina utrke, koja se odvijala na kružnoj stazi u centru grada, iznosila je, ovisno o uzrastu, 80, 150, 200, 300, 617, 1234 ili 3702 metara. Na utrci od 3702 metra Matija Fapali, član URT-a „Nexe Team” osvojio je izvrsno drugo mjesto.

Daniel Ikica pristupio Nexe Team-u

U redove našičke trkačke udruge, nakon međusobno postignutog dogovora, u subotu 20. 4. 2024. godine pristupio je i odlični osječki maratonac Daniel Ikica koji će zasigurno svojim trčanjem u mnogome pomoći URT-u „Nexe Team” Našice u ostvarenju još boljih sportskih rezultata

Foto: URT „Nexe Team”, Garčin trail, Izvor: TV Našice